fbpx
gingia paiele din bambus sunt refolosibile

Paiele din bambus sunt refolosibile…

Instrucțiuni pentru întreținerea paielor din bambus

Bambusul este considerat arbore ecologic al viitorului. Crește rapid, filtrează gazele cu efect de seră, previne eroziunea solului și nu consumă multă apă și îngrășăminte. În fiecare săptămână miliarde de paie de plastic sunt folosite o singură dată și aruncate. Majoritatea ajung în mari și oceane și au nevoie de până la 1000 de ani să se descompună. De aceea vă oferim alternativă la consumul exagerat de plastic cu paiele din bambus – singura opțiune 100% naturală, sustenabilă și biodegradabilă!

Înainte de prima utilizare a paielor din bambus va recomandăm spalarea acestora sub jetul de apă și apoi lăsarea lor la uscat.

Am pregătit un scurt video cu instrucțiuni:

Cum se curăță paiele din bambus?

Curățarea paielor din bambus se face foarte ușor! Tot ce trebuie să faceți este să le clătiți sub jetul de apă de la robinet, și folosind peria inclusă să le spalați cu ea după uzul zilnic. De asemenea le puteți pune la mașina de spălat vase.

După fiecare lună de folosire le puteți fierbe într-un vas cu apă și 10% oțet pentru câteva minute, dacă doriți o super curățare completă!

Cum se întrețin paiele din bambus

Lăsați întotdeauna paiele de bambus să se usuce complet. Acestea se usucă foarte repede!

Păstrați-le într-un loc bine ventilat și niciodată în recipiente sau borcane etanșe.

Pentru travel aveți săculețul din bumbac ecologic, foarte util.

TIPS: paiele mai groase sunt ideale pentru fresh-uri sau cocktail-uri, iar cele mai subțiri, pentru suc, ceai, cafea, vin sau alte băuturi.

Îți recomand următoarele produse pentru o varianta eco-friendly a produselor de igienă orală – create de către medici dentiști: