fbpx

Returnare și schimb

Regretați alegerea făcută? Nicio problemă, le puteți returna în termen de 14 de zile.

Cum pot returna?

Sună-ne și noi îți vom trimite curier pentru a ridica produsul ce vrei să îl returnezi. Sau poți completa formularul acesta online. 

Ne puteți returna orice produs cumpărat în magazinul nostru. Excepție fac produsele care:

– Nu pot fi returnate din motive de igienă (de exemplu, produsele de igienă orală deschise sau alte bunuri care intră în contact direct cu pielea, dinții, etc.);

– Produsele cu ambalajul deteriorat.

În plus, nu vă puteți retrage dintr-un contract referitor la produse ambalate cadou, din momentul în care am ambalat deja produsele. Puteți returna doar produsele, însă taxele de ambalare nu se returnează. Ne permitem să vă atragem atenția că răspundeți, conform legii, de reducerea valorii produselor, ca urmare a manipulării acestora într-o manieră diferită de cea necesară pentru a vă familiariza cu natura, cu caracteristicile și cu funcționalitatea produselor. În asemenea cazuri, vă putem rambursa doar o sumă proporțională.

Rambursăm prețul de achiziție în termen de 14 zile de la data retragerii dumneavoastră din contract. Conform legii însă, avem dreptul să așteptăm mai întâi să returnați produsele, pentru a efectua plata.

Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. Rambursarea fondurilor se face prin aceeași metoda folosită pentru plata (mandat poștal pentru plata la livrare sau ramburs în cont pentru plata cu cardul). 

Cum pot schimba un produs?

Ne contactați telefonic și ne transmiteți ce produs doriți să schimbați și cu ce anume sau completati formularul acesta.

Excepție fac produsele care: nu pot fi returnate din motive de igiena (de exemplu, produsele de igienă deschise sau alte bunuri care intră în contact direct cu pielea, etc.);