fbpx
mi-a aparut un herpes-2

Mi-a apărut un herpes…

LASER-ul și herpes labialis

Dacă imaginea de mai sus îți aduce amintiri neplăcute și durere, înseamnă că la un moment dat ți-a apărut un herpes. Probabil într-un moment foarte nepotrivit.

by Dr. Alexandru Mihăilescu

Toți care au avut parte de un ”herpes” știu că apare întotdeauna atunci când ai ceva important de făcut, când trebuie să apari în public. Și dacă partea estetică poate fi evitată, cu siguranță faptul că te doare așa rău, nu poate fi evitat. Nimănui nu-i place durerea și faptul că în loc să te concentrezi la ce îți dorești tu, te gândești încontinuu cum ai putea să-ți scoți buba aia de pe față?!

Herpes simplex labialis recurent, cunoscut și sub numele de herpes oral, este o leziune infecțioasă cauzată de virusul herpes simplex. Reprezintă o infecție comună și contagioasă ce se răspândește ușor. Mai mult de jumătate din adulți sunt afectați de acest virus.

Ne resemnăm și încercam cu soluții ”magice” de la farmacii? Sau avem și o altă alternativă care chiar face minuni?

Ce poți să faci?

Dacă ai mai avut vreodată o leziune herpetică, știi atunci când apare una nouă. Cel mai bun moment în care poți beneficia de tratament este în acele 1-2 zile sau chiar înainte să vezi leziunea.

Cel mai eficient tratament care există acum este reprezentat de tratamentul cu dispozitive LASER. În aceste stadii incipiente, laser-ul va preveni progresia leziunii, va reduce durerea și va reduce timpul de vindecare. Majoritatea pacienților au observat că locul unde a fost tratat cu laser leziunea herpetică, nu a mai fost afectat de o nouă leziune.

”Tratamentul LASER reprezintă standardul de aur pentru tratamentul leziunilor herpetice”.

Cum funcționează?

Energia LASER distruge virusul de la nivelul leziunii și are un efect de biostimulare a vindecării. Vei observa că vindecarea va fi mult mai rapidă și durerea va dispărea aproape complet. De asemenea procedura este complet nedureroasă și nu este necesar nici un anestezic.

Herpesul mă doare când apare. Tratamentul sigur nu mă doare?

Tratamentul laser pentru herpes nu provoacă durere. Cum spuneam, nu avem nevoie de anestezie și durează câteva minute în 1-2 ședințe. Laser-ul nu atinge efectiv pielea, vei simți căldură și uneori vom aplica aer rece pentru a răci zona. Vei fi surprins de cât de simplu poate fi.

Herpesul va deveni complet nedureros și se va vindeca complet în câteva zile, dacă este tratat într-un stadiu incipient al leziunii. Așă că dacă ai leziuni herpetice care nu îți dau pace și îți dorești să le rezolvi, bine ai venit în secolul XXI. LASER-ul este folosit în foarte multe domenii, cu un spectru foarte larg de aplicabilitate. Gura ta poate beneficia de tratamente de ultimă generație.

Caută soluții moderne pentru afecțiuni clasice. Trăim într-o perioadă minunată când foarte multe afecțiuni se rezolvă civilizat și nu trebuie să suferi.

”Baba nu mai suferă la frumusețe. Apropo de suferință, prevenția nu doare, nici când o faci, nici după. Din contră.

Vezi mai jos ce mai poți face și pentru dinții tăi: